Осіння пора - очей замилування. Які відтінки в моді восени 2017 року


Пора віршів і весіль, золота осінь налаштовує людину на поетичний лад і надихає на пошук нових вражень і відчуттів. Хочете почуватися відповідно цій прекрасній порі року? Вибирайте гардероб в модних відтінках осені!

fashion-moda-autumn-winter-2017-2018-3.jpg

Винний, сірий, золотий – обирайте будь-який


Осінні кольори в гардеробі радують своєю універсальністю - вони одночасно підійдуть і чоловікам, і жінкам. Втім, сучасна мода надзвичайно демократична, так що модники можуть без сорому використовувати будь-який вподобаний відтінок.

Хто визначає, які кольори будуть модні в цьому сезоні? Дослідницький центр при загальносвітовому лідері в області технологій кольору - компанії Pantone. Щороку Pantone досліджує і оголошує для громадськості палітру остромодних відтінків майбутніх сезонів, а також базовий відтінок року. Прогнози центру засновані на процесах, що відбуваються в суспільстві, культурі та моді.

Що ж буде модно в цьому міжсезонні і навіть взимку? В тренді залишаються природні кольори, в яких і чоловіки, і жінки будуть виглядати по-королівськи, і вже точно не залишаться непомітними!


Гранатовий сік, портвейн і балет


Кольором року, а отже, модним в усі його сезони, оголошений гренадин - густий відтінок червоного. За насиченістю він нагадує сік свіжого граната - настільки ж благородний, яскравий і незвичайний. Це колір, який під силу лише впевненим у собі людям. Поєднуйте його з синіми, сірими, білими і лаймово-золотими речами, а для розкутих і ризикових колористів знято заборону на носіння одночасно червоного і рожевого. Експериментуйте від душі! Пані та панночкам особливо рекомендована гренадинова помада.

Tawny Port, або «портвейн Тоуні» (сорт напою) - неймовірно красивий і неймовірно складний при комбінуванні з іншими кольорами. Володіючи яскравою аристократичною індивідуальністю, цей відтінок нагадує витримане 20-30 років міцне вино. Легкі тони горіха і пурпура роблять його дійсно королівським. Поєднувати «винну нотку» вашого гардеробу найкраще з «масляним ромом» або «тінистим ошатним».

У холодний сезон без рожевого не можна, і в 2017-2018 році «на пост» заступає ніжний рожево-ліловий відтінок «балетна туфелька», або Ballet Slipper. Вишуканий і м'який, цей колір нагадує про бутони англійських троянд, він ідеальний для кашемірових речей. Хочете виглядати супертрендово - поєднуйте речі цього кольору з гренадином. Хочете отримати витончений образ на кожен день, доповніть «туфельку» нейтральним сірим.

Modnye-tendentsii-osen-zima-2016-2017-1.jpg

Масло, лайм і рудий лист


Відтінок Butterum, або «масляний ром», - чудовий світло-коричневий нюд, який гарно комбінується з будь-яким кольором з актуальної палітри. Універсальність відтінку робить його ідеальним варіантом для образів в діловому, вечірньому і кежуал стилі. Колір Butterum ненав'язливо акцентує переваги вашої зовнішності.

За свіжість і молоде звучання в колекції наймодніших кольорів холодного сезону «відповідає» Golden Lime, або «золотий лайм». Зелений земний колір із золотистим підтоном життєстверджуючий, радісний, енергійний, він піднімає настрій. Одночасно такий колір - данина всесвітній популярності мілітарі-стилю. «Лайм» сяятиме з брюками-палаццо, парками і довгими вовняними пальто гренадинового, нічного або нейтрально-сірого кольору.

Зігріє в прохолодні дні найяскравіший колір - «осінній клен», він же Autumn Maple. Класика - рудий колір листя осіннього клена - стала найтеплішим в модній холодно-демісезонній палітрі 2917-2018 років. Він підніме настрій не гірше за весняний «золотий лайм», і дозволить створювати неймовірно красиві монохромні луки. У той же час його гранично складно скомбінувати з іншими популярними відтінками, тому що поєднання будуть виходити дуже яскравими. А ось «заспокоїти» руде пальто, спідницю, светр або палантин допоможуть настільки ж теплі природні осінні тони темного шоколаду або охри.

1588-e1490370323543.jpg

Море, тінь, похмуре небо


У новому сезоні на піку популярності цілих два «морських» відтінки.

«Морська півонія» (Navy Peony) - глибокий синій, один з найблагородніших кольорів в палітрі. Він пасуватиме до будь-якого образу, від офісного до мілітаристичного, оскільки перегукується з кольором вищого офіцерського складу морфлота. Колір відноситься до нейтральних і базових, але в той же час є яскравим «індивідуалістом». «Наві» поєднується практично з будь-яким модним або не настільки модним відтінком. В осінньо-зимовій палітрі 2017-2018 він замінює звичний чорний колір. Для яскравих образів комбінуйте глибокий синій колір з гренадиновими, ​​осіннє-рудими або «морськими» речами. Для нейтральних ділових луків краще використовувати сірий або «масляний ром».

Родич «півонії» - «марина» (Marina) - яскравий життєрадісний колір хвилі тропічних морів. Інтенсивність цього відтінку робить його привабливим, але складним в комбінуванні з іншими «фаворитами сезону». При будь-якому випадку поєднуйте «марину» з гренадином, «осіннім кленом», відтінками молока і слонової кістки, темним і нейтральним сірим кольорами.

Витончений «ошатний тінистий» (Shaded Spruce) відтінок наче самою природою створений для розкішних вечірніх образів. Глибокий темний бірюзово-зелений колір освіжить будь-який гардероб і дозволить вам виглядати вишукано, куди б ви не прийшли. Чистий яскравий відтінок відмінно комбінується з «масляним портвейном» і нейтральним сірим.

Базовий для модних образів осені-2017 Neutral Gray (нейтральний сірий) міцно захопив провідні позиції не тільки в одязі, але і в макіяжі. Хочете бути в тренді з голови до п'ят? Створіть елегантний лук, варіюючи м'які відтінки сірого кольору - від капелюшка до замшевих ботфортах. Сірі тіні, сірий нейл-арт, сірі та срібні аксесуари - ви будете схожі на легку осінню хмарку або на туманний ранок в місті. Нейтральний сірий колір ідеально підкреслить красу і соковитість інших відтінків актуальної осінньо-зимової палітри.

Аристократизм і природність - тренди осіннього сезону. Відчуйте себе вільно і яскраво в новому образі з модними відтінками!