Strenesse

СВІТОВИЙ НІМЕЦЬКИЙ БРЕНД STRENESSE 

140311_Image_Strenesse_1280x435px_01.jpg

Компанія Strenesse була заснована ще в 1949 році, тоді вона була підприємством сім'ї Штреля і була відома як Wohlfahrt & Co. Але вже в 1972р. підприємство сім'ї перетворилося в компанію з назвою Beklei dungswerk Strehle Gmb H & Co, на основі якого і була заснована сама компанія Strenesse AG в 2000 році. Саме це дозволило перетворитися з простої фабрики, що займалася пошиттям пальто і костюмів, у відому всьому світу компанію, яка виробляє модний одяг.

Офіс компанії Stranesse AG знаходиться в південнонімецькому місті Nördlingen (Нёрдлінген). Stranesse AG - вважається єдиним в цілій Німеччині модним брендом міжнародного класу.

Велика кількість відомих людей, таких наприклад як телеведуча і світська левиця Ivanka Marie Trump (Іванка Трамп) протягом багатьох років віддають перевагу особливому шику цього бренду.

STRANESSE: ВІДЧУТНА РОЗКІШ І ЧУДОВИЙ ДИЗАЙН

Бренд Strenesse заробив свою популярність завдяки сильному прагненню до унікального стилю, автентичного дизайну і абсолютної досконалості. Точний, неповторний стиль та індивідуальний підхід несуть на собі інноваційні колекції Gabriel Strehle (Габріеле Штреля), дизайнер компанії, яка розпочала свою роботу з 1973 року. Воєдино сплітаються інтелигентність і чуттєвість. Велике значення дизайнер надає якості матеріалів та інновацій. Висока якість пошиття, унікальні матеріали і ідеальний крій - ось ті риси які відрізняють колекції Strenesse.

Деякі напрямки:

Strenesse Men – лінія чоловічого одягу чимось схожа на жіночу, але в ній Ви навряд чи побачите соковиті, яскраві кольори. Ніяких принтів або вишивки, ніяких додаткових деталей. Речі з даної колекції дуже добре поєднуються завдяки спокійним забарвленням і традиційним кольорам.

Strenesse Gabriele Strehle – один з небагатьох напрямків бренду Strenesse. Моделі створюються для витончених і вишуканих жінок, а так само підійдуть діловим жінкам. Серед речей: штани та спідниці, блузи і сукні, пошиті як з трикотажу так і з джинса.

Strenesse Blue – це зручні та практичні речі, які можна використовувати кожен день. При пошитті одягу застосовуються тільки якісні тканини, майже все натуральне. Для кожної нової колекції окремо розробляється взуття та аксесуари.